Olen aivan hulluna balsamicoon. Käytän sitä aivan joka paikassa. Suosikkejani ovat balsamicosa, öljyssä ja sokerissa haudutetut punasipulit, jotka sopivat niin salaattiin kuin pastoihinkin. Tässä reseptissä jalostin balsamicosipuleitani kerman avulla.

Pastaan tuli:

1 punasipuli
paketillinen juustotäytteisiä pinaattirortellineja (tuorepastaa)
puolikas tuore parsakaali
valkosipulinkynsi
3 rkl balsamicoa
1 rkl sokeria
3 rkl kermaa
vähän sinappia
suolaa, pippuria
ripaus cayennepippuria

Laita vesi kiehumaan tortellineja varten. Hauduta punasipuleita hetki pannulla balsamicossa, sokerissa ja oliiviöljyssä. Lisää valkosipuli, kerma ja mausteet. Anna hautua kannen alla. Pilko parsakaali ja keitä nuppuja pastan kanssa kolmisen minuuttia. Sekoita kastikkeen joukkoon.