Kastike
- 2 dl paseerattua tomaattia
- pieni purkki tomaattipyreetä
- 2 tl paprikajauhetta
- ½ tl sambal oelekia
- valkosipulinkynsi
- oreganoa, suolaa, pippuria
Täyte
- punasipulia renkaina
- mustia oliiveja
- kirsikkatomaatteja viipaleina
- pieni pala kesäkurpitsaa kuutioina
- 100 g fetaa murustettuna
- juustoraastetta
Lisäksi
- 4 pitaleipää puolitettuna
- pinnalle oreganoa ja paprikajauhetta
Asettelin ensin pitaleivänpuolikkaat uunipellille. Sekoitin kastikeainekset kylmänä ja lisäsin soosia kerroksen leipien päälle. Asettelin sitten täyteaineet kastikkeen päälle. Ripottelin vielä pizzoille oreganoa ja paistoin niitä 200-asteisessa uunissa noin vartin verran.
Näitä pizzoja pitäisi aina olla jääkaapissa kun tulee myöhään yöllä kotiin.
Kommentit