Kastike

  • 2 dl paseerattua tomaattia
  • pieni purkki tomaattipyreetä
  • 2 tl paprikajauhetta
  • ½ tl sambal oelekia
  • valkosipulinkynsi
  • oreganoa, suolaa, pippuria

Täyte

  • punasipulia renkaina
  • mustia oliiveja
  • kirsikkatomaatteja viipaleina
  • pieni pala kesäkurpitsaa kuutioina
  • 100 g fetaa murustettuna
  • juustoraastetta

Lisäksi

  • 4 pitaleipää puolitettuna
  • pinnalle oreganoa ja paprikajauhetta

Asettelin ensin pitaleivänpuolikkaat uunipellille. Sekoitin kastikeainekset kylmänä ja lisäsin soosia kerroksen leipien päälle. Asettelin sitten täyteaineet kastikkeen päälle. Ripottelin vielä pizzoille oreganoa ja paistoin niitä 200-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Näitä pizzoja pitäisi aina olla jääkaapissa kun tulee myöhään yöllä kotiin.