Löysin jostain ruokalehdestä porkkanalettujen ohjeen ja päätin kokeilla. Letuista tuli lettupannun puutteessa rumia. Taikina oli kyllä muuten hyvä ja ihanan oranssi. Sävelsin siihen seuraksi vielä pekonikastikkeen kermaviilistä.
Porkkanaletut
- 2 porkkanaa raastettuna
- 2 kananmunaa
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 1 dl maitoa
- 1 dl juustoraastetta (emmental tai muu vahvempi)
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria.
Sekoita ainekset ja vispaile vähän. Paista letut (lettupannulla) runsaassa voissa.
Pekonikastike
- 1 prk kermaviiliä
- 2 siivua paistettua pekonia
- 2 rkl tuoretta tilliä
- ½ tl sinappia
- mustapippuria
- suolaa tarvittaessa
Kommentit