Löysin jostain ruokalehdestä porkkanalettujen ohjeen ja päätin kokeilla. Letuista tuli lettupannun puutteessa rumia. Taikina oli kyllä muuten hyvä ja ihanan oranssi. Sävelsin siihen seuraksi vielä pekonikastikkeen kermaviilistä.

Porkkanaletut

  • 2 porkkanaa raastettuna
  • 2 kananmunaa
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • 1 dl maitoa
  • 1 dl juustoraastetta (emmental tai muu vahvempi)
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria.

Sekoita ainekset ja vispaile vähän. Paista letut (lettupannulla) runsaassa voissa.

Pekonikastike

  • 1 prk kermaviiliä
  • 2 siivua paistettua pekonia
  • 2 rkl tuoretta tilliä
  • ½ tl sinappia
  • mustapippuria
  • suolaa tarvittaessa