Mieleni rupesi tekemään kanapastaa. Lopputulos maistui vähän siltä kun olisin laittanut sekaan ketjuravintoloissa käytettävää valmiskastikepohjaa. Tämä on mielestäni siis hyvä asia. Annoksesta riittää kahdelle.

Kanapasta

  • 4 dl rusettipastaa
  • 400 g hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
  • 1 pieni parsakaali
  • 1 sipuli
  • 1-2 rkl valkosipulituorejuustoa
  • 3 rkl tomaattimurskaa
  • muutama kirsikkatomaatti (lähinnä antamaan väriä)
  • 1-2 tl sambal oelek -chilitahnaa

Laita ensin vesi kiehumaan. Paista sitten kanasuikaleet ruskeiksi pannulla, korkealla lämmöllä. Laita joukkoon pilkottu sipuli, tomaattimurska, tuorejuusto ja chilitahna. Jätä hautumaan kannen alle. Kun vesi kiehuu laita joukkoon pasta ja parsakaalin kukinnot. Lisää kastikkeeseen lopuksi halkaistut kirsikkatomaatit. Kun pasta on kypsää kaada kastike sen sekaan.