Halusin tehda pitkasta aikaa salaattia. Ainainen pastalla jatkaminen alkoi kyllastyttaa ja paatin kokeilla kuskusta salaatin pohjana. Kuvaa ei nyt valitettavasti ole, mutta voi kertoa etta salaatista tuli nattia.

Kuskussalaatti kolmelle

4 dl kuskusta
1 dl rusinoita
appelsiini
sipuli
200g vihreita papuja
2 tomaattia
tolkki maissia
suolaa
kanelia
juustokuminaa
sambal oelekia
currya
kastikkeeksi turkkilaista jogurttia, johon on sekoitettu appelsiinimehua, hunajaa ja mustapippuria

Jos kaytat tuoreita papuja, puhdista ne ja keita niita runsaassa vedessa viitisen minuuttia kunnes ne ovat lahes kypsia. Kuumenna kattilassa 4 rkl oliivioljya ja kaantele mausteita kuumalla pannulla hetki. Lisaa paloitellut tomaatit ja appelsiini, maissi ja pavut. Paistele kasviksia hetki mausteseoksessa ja lisaa sitten joukkoon kuskus ja rusinat. Kaada pataan nelisen desia (kiehuvaa) vetta. Ota levy pois paalta ja laita kansi paalle. Viiden minuutin odottelun jalkeen lammin salaatti on valmista.

Rusinat voi korvata kuivatuilla aprikooseilla jos haluaa vahan hienostella.