Ohjeesta riittää yhteen pieneen piiraaseen.

Murotaikina

100 g voita
½ dl sokeria
1 kananmuna
2 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta

Täyte

6 kpl säilöttyjä persikanpuolikkaita
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl fariinisokeria

Sekoita murotaikinan ainekset keskenään ja nypi taikina sormin tasaiseksi. Muotoile taikinasta kaksi samansuuruista palloa ja laita ne noin viideksi minuutiksi pakastimeen kovettumaan. Voitele ja jauhota halkaisijaltaan noin 20 cm suuruinen piirakkavuoka. Kauli toisesta taikinapallosta piiraalle pohja. Asettele paloitellut persikat taikinan päälle ja mausta. Kauli vielä piiraalle kansi toisesta taikinapallosta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa parisenkymmentä minuuttia.