En oikein keksi tälle ruokalajille kunnollista nimeä millään kielellä. Ainekset on kun lihasopassa, ainakin melkein, mutta lientä on lihasopaksi liian vähän. Toisaalta tätä syö parhaiten lusikalla. Voisiko se olla lihapataa? Jotenkin minulla on kuitenkin lihapadasta se mielikuva että siinä liha on ikäänkuin pääosassa ja sitä on myös enemmän. Jos olisi syksy nimeäisin syyspadaksi mutta kun ei ole. Joka tapauksessa valmistusdea lähti siitä kun löysin paljon halpaa tuoretta rosmariinia Amsterdamin Albert Cuyp Marktilta. Tämmöstä:

6 perunaa
2 isoa porkkanaa
200 g (porsaan)lihaa
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
tölkki säilöttyä tomaattia
1 dl punaviiniä
lihaliemikuutio 
4 dl vettä
tuoretta rosmariinia
mustapippuria

Ruskista liha paksupohjaisessa kasarissa sipulien kanssa. Lisää pataan loput ainekset ja hauduttele tunti tai puolitoista.