Papusalaattiin tulee yksinkertaisesti kidneypapuja, voissa ja sokerissa pannulla pehmitetty punasipuli ja valkosipulinkynsi sekä suolaa ja pippuria.



Laiton falafelseoksen sekaan muutaman desin keitettyä risottoriisiä. Idea toimi aika hyvin, falafeleista tuli sisältä pehmeitä ja kuohkeita.

Falafelit (n.10 pyörykkää)

iso tölkki kikherneitä
3 rkl keitettyä risottoriisiä
2 rkl oliiviöljyä
3 rkl ranskankermaa
3 rkl korppujauhoja
2 tl curryjauhetta
ripaus juustokuminaa
mustapippuria
(chilijauhetta)

Turvota aluksi korppujauhoja hetki ranskankerman ja öljyn seoksessa. Murskaa sillä aikaa kikherneet mahdollisimman huolellisesti (haarukallakin onnistuu). Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile seoksesta pienehköjä pyöryköitä. Pyörittele ne vielä korppujauhoissa ja paista kuumalla pannulla runsaassa öljyssä kullanruskeiksi. Valuta talouspaperin päällä.