On jo pitkään ollut to do -listalla kokeilla vuohenjuuston ja punajuuren yhdistelmää. Tässä keiton muodossa:
Punajuurikeitto
500 g esikeitettyjä punajuuria
muutama peruna
sipuli
kanaliemikuutio
1 l vettä
1 dl creme fraichea
pippuria
kuivattua tilliä
100 g vuohenjuustoa
Pilko vihannekset ja keitä ne kanaliemessä kypsiksi. Mausta ja soseuta (tein survimella kun en omista tollasia hienouksia). Lisää lopuksi joukkoon creme fraiche, älä kiehauta. Murustele kuuman keiton pinnalle vuohenjuustoa.
Punajuurikeitto
500 g esikeitettyjä punajuuria
muutama peruna
sipuli
kanaliemikuutio
1 l vettä
1 dl creme fraichea
pippuria
kuivattua tilliä
100 g vuohenjuustoa
Pilko vihannekset ja keitä ne kanaliemessä kypsiksi. Mausta ja soseuta (tein survimella kun en omista tollasia hienouksia). Lisää lopuksi joukkoon creme fraiche, älä kiehauta. Murustele kuuman keiton pinnalle vuohenjuustoa.
Kommentit