Tama on helppotekoista ja tyydyttavaa viikonloppuruokaa. Ruusukaalit pekonin kanssa on ilmeisesti jonkinlainen hollantilainen perinneruoka. Ateria kannattaa kruunata (vehna)oluella.

Ruusukaalit pekonin kanssa

500 g ruusukaaleja
100 g pekonia
mustapippuria

Puhdista ruusukaalit ja leikkaa niista kannat pois teravalla veitsella. Keita niita runsaassa, suolalla maustetussa vedessa kunnes ne ovay kypsia mutta edelleen rapsakoita (jos niita keittaa liian kauan lopputulos on kuulemma kamala). Paista kuutioitu pekoni pannulla ja sekoita ruusukaalien joukkoon. Mausta pippurilla.

Porsaankyljykset

2 porsaankyljysta
3 rkl hyvaa currytahnaa

Sivele kyljykset crrytahnalla molemmilta puolilta. Jos ehdit/viitsit, anna maustua puolisen tuntia. Paista kuumalla pannulla kullanruskeiksi.