Tässä soosissa avain onnistumiseen on hauduttaminen oikein ajan kanssa.

Tomaattikastike

iso porkkana
sipuli
3 valkosipulinkynttä
tölkillinen tomaattimurskaa
tölkillinen vettä
pieni purkki tomaatipyreetä
½ dl maitoa
kasvisliemikuutio
1 rkl kuivattua oreganoa
1 rkl paprikajauhetta
1 tl mustapippuria
1 rkl sokeria
ripaus kanelia

Kuullota sipulihakkelusta ja pilkottuja porkkanoita hetki tilkassa öljyä. Lisää muut aineet ja hauduta kannen alla noin tunti.

Lihapullat

400 g jauhelihaa
kananmuna
½ dl korppujauhoja
½ tl sambal oelekia
1 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset ja muotoile massasta pieniä lihapullia. Nosta ne varovasti kiehuvaan tomaattikastikkeeseen. Varo sekoittamista kypsentämisen alkuvaiheessa pullien pitämiseksi kokonaisina. Hauduttele parikymmentä minuuttia.

Tarjoa spagetin kera.