Tässä soosissa avain onnistumiseen on hauduttaminen oikein ajan kanssa.
Tomaattikastike
iso porkkana
sipuli
3 valkosipulinkynttä
tölkillinen tomaattimurskaa
tölkillinen vettä
pieni purkki tomaatipyreetä
½ dl maitoa
kasvisliemikuutio
1 rkl kuivattua oreganoa
1 rkl paprikajauhetta
1 tl mustapippuria
1 rkl sokeria
ripaus kanelia
Kuullota sipulihakkelusta ja pilkottuja porkkanoita hetki tilkassa öljyä. Lisää muut aineet ja hauduta kannen alla noin tunti.
Lihapullat
400 g jauhelihaa
kananmuna
½ dl korppujauhoja
½ tl sambal oelekia
1 tl suolaa
mustapippuria
Sekoita ainekset ja muotoile massasta pieniä lihapullia. Nosta ne varovasti kiehuvaan tomaattikastikkeeseen. Varo sekoittamista kypsentämisen alkuvaiheessa pullien pitämiseksi kokonaisina. Hauduttele parikymmentä minuuttia.
Tarjoa spagetin kera.
tiistai, 11. marraskuu 2008
Kommentit