En ole suinkaan lopettanut bloggaamista. Viime aikoina olen vaan laittanut niin kovin tavallista ja yksinkertaista ruokaa että reseptien paneminen muistiin on tuntunut tarpeettomalta. Tässä kuussa aion parantaa tapani kun saan pian käyttööni sekä digikameran että päivittäistä ateriointiseuraa.

Olen syönyt valtavasti pastaa. Tässä tämäniltainen resepti joka syntyi halusta syödä jotain kirpeää ja semiterveellistä.

Parsakaali-sitruunapasta

pieni parsakaali
puolikkaan sitruunan raastettu kuori ja mehu
2 valkosipulinkynttä
3 tl kapriksia
runsaasti mustapippuria
vähän sinappia
suolaa
½ dl kevyttä creme fraichea
kierrepastaa

Laita pilkottu parsakaali pastan joukkoon kiehumaan. Pehmitä valkosipulia ensin hetki oliiviölyssä ja lisää sitten muun kastikeaineet. Pastan ollessa kypsää ja parsakaalin vielä rapsakkaa valuta ne ja sekoita kastikkeen joukkoon. Nauti parmesaniraasteen kera.