Olen hankkinut kameran. Ehkä sen avulla motivoidun nyt laittamaan kauniita ja edutavia ruokalajeja. En ole vielä kähes lainkaan ehtinyt sukeltaa kameran käyttöoppaan ihmeelliseen maailmaan saatika sitten testailemaan erilaisia kuvausmahdollisuuksia itse kameralla. Taustafeidauksen olen kyllä jo löytänyt, kuten nerokkaasti rajatuista kuvista ehkä huomaa. Tai niin olisi ainakin tarkoitus.

Tämä ite kuvattava ateria oli oikeastaan mitä kaapista sattuu löytymään-periaatteella laadittu. Täytin vihannekset siis pinaatilla ja bulgurvehnällä, päälle lohkoin reilut palat sinihomejuustoa, jota minun on tällä hetkellä nautittava jatkuvasti ja runsaasti. Paprikoiden seuraksi paistoin jääkaapissa hetken nuupahtaneita keitettyjä uusia perunoita, jotka saivat pannulla uuden ja rapeamman ilmeen.

Täytetyt minipaprikat

muutama paprika
100 g pakastepinaattia
4 rkl vahvassa kasvisliemessä keitettyä bulguria
puolikas pieni sipuli
valkosipulinkynsi
mustapippuria
korianterinsiemeniä
cayennepippuria
sinihomejuustoa

Paistasipuleita hetki öljyssä ja lisää joukkoon pinaatti. Sekoita sitten joukkoon mausteetä ja bulgur. Suolaa ei tarvita jos bulgur on keitetty kypsäksi tarpeeksi vahvassa kasvisliemessä. Bulgurin voi hyvin korvara kuskusilla, en oikein osaa sanoa mitä eroa näillä kahdella tuotteella itse asiassa on.

Täytä paprikat pinaattiseoksella. Peittele ne sinihomejuustolla ja anna paistua 200-asteisessa uunissa tai grillivastuksen alla kunnes juusto on sulaa ja hieman ruskistunutta.

 

Paprikojen seurana oli siis margariinissa ruskistettuja, timjamilla, suolalla ja pippurilla maustettuja perunoita.