Voisin kuvitella tämän sopan sopivan hyvin flunssan hoitoon suuren inkivääripitoisuutensa ansiosta. Liemestä tuli varmaan soijakastikkeen ansiosta herkullista.

Ainekset:

200 g kanaa suikaleina
porkkana
varsisellerin varsi
sipuli
puolikas kiinankaali
puoli litraa vettä
isohko pala inkivääriä
(pätkä punaista chiliä)
valkosipulinkynsi
n. 4 rkl soijakastiketta
kasvisliemikuutio
sitruunamehua
suolaa
pippuria

Leikkaa kasvikset suikaleiksi. Käristä broilerinpalat kypsiksi soijakastikkeen ja sitruunamehun seoksessa. Lisää joukkoon silputtu kiinankaali osissa. Kaada sitten joukkoon vesi, sipulisilppu, suikaloitu porkkana ja mausteet. Anna kiehua parikymmentä minuuttia. Lisää joukkoon selleri ja tarkista mausteet. Jos käytät paljon tuoretta inkivääriä keitosta tulee melko tulista jo sellaisenaan, mutta lisää tulisuutta ja väriä saa lisäämällä joukkoon vielä punaista chiliä.