Wokin kanssa oli tarjolla kroepoek-nimisiä katkarapusipsejä, joita varmaan saa suomestakin. Hollannissa ne ovat aika tavallisia itämaisvaikutteisen ruoan lisäkkeitä ja aika halpojakin vielä.

Wokkiin tuli:

250 g naudanlihasuikaleita
n. 15 kpl leikkopapuja
porkkana
sipuli
2 valkosipulinkynttä
oranssi paprika
varsisellerinvarsi
vähän riisinuudeleita
tuoretta punaista chiliä
3 rkl soijakastiketta
sambal oelekia
sitruunamehua
reilusti mustapippuria
suolaa

Marinoi naudanlihasuikaleita hetki sitruunamehussa ja soijakastikkeessa. Paista suikaleet sitten öljyssä kuumalla wokkipannulla. Laita vesi kiehumaan kattilaan ja keitä samalla porkkanasuikaleita ja leikkopavun palasia muutama minuutti puolikypsiksi asti. Lisää wokkipannulle keitetyt vihannekset ja muut kasvikset ja mausteet. Keitä nuudelit kasvisten keitinvedessä kypsiksi. Nostele wokin sekaan.