Tämä oli tällaista hyvin helppoa ja rustiikkia kokkausta. Ainekset vaan kaikki samaan kippoon ja uuniin kypsymään. Kasviksina käytin perunaa ja porkkanaa, jotka maustoin tuoreella timjamilla, suolalla ja pippurilla. Porsaanleikkeelle tein marinadin samaisesta timajmista, sinapista, balsamicosta, oliiviöljystä ja suolasta ja pippurista (Käyttämäni liha oli vähän huonolatuista, ja sitä oli pakko vähän yrittää korjata vahvoilla mauilla. Marinadiksi riittäisi paremmalle lihalle hyvin pelkkä yrttien, suolan, oliiviöljyn ja mustapippurin seos).

Marinadi vaan pintaan ja liha juuresten päälle kypsymään. Sekaan heitin vielä puolikkaan valkosipulillisen valkosipulinkynsiä. Ne hautuivat uunissa kuorineen mukavan pehmoisiksi. Haudutusaikaa oli noin tunti, lämpöä oli aluksi 175 astetta, lopuksi enemmän ruskistamistarkotuksessa.