Inkivaarin, kookoksen ja limen liitto on aina takuuvarma yhdistelma. Tassa se toimi pohjana yksinkertaisessa keitossa.

Keittoon laitettiin:

muutama kevatsipuli
peruna
reilu pala inkivaaria
valkosipulinkynsi
limen mehu
pari kourallista riisinuudeleita
puolitoista kanaliemikuutiota
1 dl kookosmaitoa
n. 6 dl vetta
puoli tl sambal oelekia
kahden munan munakas (currya, suolaa, pippuria)

Aloita hienontamalla vihannekset. Peruna kannattaa leikata melko pieniksi palasiksi jottaa se ehtii kypsya. Kypsenna inkivaaria, perunanpalasia ja valkosipulia hetki oliivioljyssa. Lisaa sitten vesi, kanaliemikuutio ja kookosmaito. Keiton kiehuessa valmista munakas. Vatkaa mausteet kahden kananmunan seokseen. Paista sitten paistinpannulla rapea, ruskeapintainen munakas. Siirra se sitten leikkuulaudalle, jaahdyta ja leikkaa suikaleiksi. Lisaa keittoon seuraavaksi limen mehu, kevatsipulit ja nuudelit. Kiehauta. Sekoita aivan lopuksi joukkoon viela munakassuikaleet, tarkista maku ja tarjoa kuumana.